Moje tipy a postrehy zo života (február-marec 2017)

16:00:00


Tento týždeň zo mňa vysal všetky zvyšky energie... Gymnázium nie je až takou dobrou voľbou ako sa na začiatku zdá a osem písomiek týždenne tiež nie sú úplne k smiechu. Navyše ak tam trčíte do pol štvrtej. Každopádne, dnes vám prinášam niekoľko extrémne dôležitých tipov a postrehov z môjho extrémne zaujímavého života. Dúfam, že vaše dni sú o niečo zábavnejšie ako tie moje a snáď ich trávite o niečo produktívnejšie ako sedením nad knihami (teda nad nejakými tými pozliepanými poznámkami) a drtením sa 24/7.
EDIT: Piatková night out ma nakopla elánom. Milujem piatkové večery plné smiechu. 

1. Verte svojej intuícií. Ehm, viac v článku.
2. Buďte otvorení novým možnostiam a ľuďom. Držať sa toxických ľudí len na dve veci a navyše, keď opustíte svoju comfort zone a možno ľudí, ktorí vám bránili v nových možnostiach, uvidíte, že ich máte kopec a zrazu je všetko akési... krajšie.




3. Káva je zázrak. Instantná energia. Láska. Motivácia. Skrátka, káva je n-e-v-y-h-n-u-t-n-á.
4. Gossip Girl je návykový seriál. Nedá sa pozrieť iba jedna epizóda, možno tak séria... A áno, absolútne milujem tieto ,,primitívne" americké seriály!
5. Niektorí ľudia vám nestoja ani za tie kalórie, ktoré spálite pri tom, čo sa s nimi rozprávate. Trust me.
6. Jazyková barieéra je serious thing. Lenže problém je, že 90 % času ma pri hádkach napadajú argumenty v angličtine. Radšej sa teda zdržím komentára ako vyzerať ako blázon, ktorého hnev mení na anglicky hovoriaceho človeka.


7. Ak nájdeš kvet bez farieb, to nie je svet... Najkrajší citát z divadelného predstavenia Malého princa na Malej scéne v BA. Vrelo doporučujem!
8. Čaj a pokec s kamarátkou, ktorá chápe - najlepší liek na čokoľvek.



Lana

You Might Also Like

0 komentárov

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images